یکی از روش های خیلی از نظر من خوب» عصاره گیری از قهوه که شما توی این روش زمان زیادی رو برای کامل شدن عصاره گیری باید بزارین . دو مدل رایج کلد برو »  داریم . یکی به روش همجواری آب و قهوه به مدت ۲۴ ساعت توی یخچال .
یک روش هم که به روش هلندی یا cold drip» معروف هست  و شکل جذابی هم داره به اینصورت  هست که آب و یخ در بالا قرار داره و طی یکی فاصله زمانی مشخص و‌منظم  بستگی به تنظیم، مثلا ۱ ثانیه ۱ ثانیه، قطره ی آب روی قهوه میزیره و عصاره گیری انجام میشه . مهم ترین چیز توی کلد برو  که تاثیر زیادی روی طعم اون داره نسبت Ratio» ی عصاره گیری هست که یعنی ما باید اونقدر از قهومون شناخت داشته باشیم که بتونیم بهترین نسبت عصاره گیری رو برای قهومون پیدا کنیم .
در کل کلد برو خیلی قهوه‌ی خوش طعمی هست که شما میتونید توی دمای محیط یا با یخ یا هر چیزی که‌دوست دارین امتحانش کنین و‌از قهوتون لذت ببرین .

Cold Brew - قهوه‌ی سرد عصاره گیری شده

قهوه تلخ هست !. نیست ؟؟

پست اول : کافئین یا قهوه مسئله این است!

عصاره ,گیری ,روش ,توی ,هست ,کلد ,عصاره گیری ,هست که ,به روش ,کلد برو ,که شما

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زناشویی نمایندگی مجاز فروش ، قیمت و نصب تصفیه آب خانگی در لامرد نت کار | NetKaar علیرضا قهرمان نیا متین ربیعی اوج هنر دانلود کتاب pdf شرکت مهندسی مهدیس آسانبر ادیوسی ها این لاک پشت فکر رسیدن است :)